Norefjellregionens nye områdeprofil - samlende for alt regionen har å by på!

Den 14.-16. april var det duket for den populære Hyttemessen på Hellerudsletta. Sigdal var godt representert.

Hyttemessen er en inspirasjonskilde for hytteinteresserte, ikke noe annet sted finner publikum flere leverandører, produsenter, tomteselgere, tjenestetilbydere og produkter samlet på ett sted. 

– Her skal vi vise frem fjellet, bygdene og alle de fine opplevelsene og aktivitetene området vårt kan by på, forteller Guro Storebraaten Kolbjørnsrud, leder for handel og reiseliv i Sigdal Utvikling.

Ny områdeprofil er i bruk

Årets lokale stand på hyttelivsmessa var preget av fargen grønn og den observante beskuer vil også legge merke til en ganske ny logo. Den inneholder bokstaven N, et varde-ikon og navnet Norefjell. Dette er Norefjellregionens nye felles profil som skal være samlende for alt regionen har å by på, rettet mot innbyggere, næringsliv, turister, fritidsinnbyggere, reiseliv og ulike utviklingsprosjekter. Designet til områdeprofilen er utarbeidet for Sigdal og Krødsherad kommuner i forbindelse med kommunedelplanene for Norefjell.

Norefjell logo - Klikk for stort bilde

Sigdal Utvikling har allerede tatt i bruk Norefjells nye områdeprofil på Velkomstsenteret i Eggedal, og tok også den grønne profilen med seg i sin tilstedeværelse på Hyttemessen.

Sjekk ut Sigdals nye reiselivsmagasin

I Sigdals nye reiselivsmagasin kan du blant annet lese om den langstrakte bygda vår, hytteområdene, bedrifter som Eggedal Borgerstue og Sigdal Maskinforretning, det lille, store idrettslaget Eggedal IL, kultur og museer som Nastadborgen og Galleri Skredsvig, og mye, mye mer.

Bla i reiselivsmagasinet 

Forside reiselivsmagasin - Klikk for stort bilde