Knusefres AS og Strand og Enger AS - nye miljøfyrtårn i Norefjellregionen

To bedrifter i Sigdal ble nylig Miljøfyrtårnsertifisert: Knusefres AS og Strand og Enger AS!

Fredag 09.02.2024 fikk Knusefres AS og Strand og Enger AS overrakt det synlige bevis av ordfører Vebjørn Aa. Seljord, og vi deler ordførerens betraktninger:

 - Knusefres AS har spesialisert seg på knusefresing av vei. Etterslepet på vei-vedlikeholdet i Norge er enormt og øker for hvert år. Tradisjonelle metoder er både tidkrevende og kostbart. Ved å knusefrese en vei kan man spare tid, penger og ikke minst miljø. Bedriften har spesialisert seg på dette og har fått oppdrag langt utenfor Sigdals grenser!

 - Strand og Enger Anlegg AS er en av bygdas største arbeidsplasser og entreprenører med ca. 35 ansatte. Bedriften har stort lokalt engasjement med lokalt ansatte, lokal rekruttering og bidrar tilbake til lokalsamfunnet.

Miljøfokus

 - Det er tøffe tider i anleggsbransjen, men gjennom blant annet fokus på miljø blir bedriften enda mer attraktiv og hjulene holdes i gang. Det er imponerende og spennende å høre hvor fremoverlente begge bedriftene er for å tilpasse seg stadig nye krav og retningslinjer i et stadig tøffere marked, sier Vebjørn Aa. Seljord, ordfører i Sigdal.